3
3
previous arrow
next arrow

 

Vsak fotograf tekom svoje kreativne poti razvija in brusi svoj stil. S tem je povezana tudi ideja najinega umetniškega imena – da pooseblja in definira stil, ki sva si ga izbrala.

Izpeljanka Piqant izhaja iz angleške besede Piquant, kar v osnovi pomeni začinjeno. Vsake oči imajo svojega malerja in tako tudi fotografi svet vidimo drugače. Prav je, da se naše konče vizualije razlikujejo, saj so tudi vam, ki ji gledate všeč različni stili in tako si lahko izberete sebi najljubšega umetnika. 

Glede na najino umetniško ime, se torej ponašava z bolj močnim in direktnim, lahko bi celo rekli hiper realističnim izgledom del. Iščeva razburljive, kdaj tudi rahlo extravagantne motive in pristne emocoje. Najina obdelava vsebuje bogate tople barve in globoke tone. Piqant je torej popolno nasprotje vsega plain in flat.

Eden največjih slikarjev in inovatorjev svoje dobe, Leonardo Da Vinci, je nekoč zapisal, da dober slikar ni tisti, ki zna perfektno slikati samo portrete, ampak tisti, ki zna poleg tega slikati tudi krajine, tihožitja in hkrati vse kar si zada, oziroma mu je naročeno. Ravnava se po Da Vincijevi filozofiji in skušavao pokrivati vse spektre fotografije.

Block
0
LET
0
POROK
0
DOGODKOV
0
FOTOGRAFIJ
Introduction
FOTOGRAF
Tadej Mulej
- REKLAMNA FOTOGRAFIJA
- PRODUKTNA FOTOGRAFIJA
- POROČNA FOTOGRAFIJA
- MODNA FOTOGRAFIJA
- DOGODKI IN ZABAVE

Facebook / Instagram / 031 513 995

1969
Letnik rojstva
0
Let izkušenj
Block
Introduction
FOTOGRAFINJA & VIDEOGRAFINJA
Andreja Nježić
- POROČNA FOTOGRAFIJA
- NOSEČNIŠKA FOTOGRAFIJA
- DRUŽINSKA FOTOGRAFIJA
- FINE ART FOTOGRAFIJA
- VIDEO PODROČJE

Facebook / 031 388 100

1969
Letnik rojstva
0
Let izkušenj
Block