Slider
Slider

“Slika pove več kot 1000 besed.”

Ker danes, v ritmu prehitrega tempa, v svetu zasutim s podobami, ne moremo opisati vseh spominov, idej in čarobnih trenutkov, smo nastali fotografi, ki s svojo dejavnostjo, v trenutku očesa ovekovečimo lepoto neponovljivega trenutka. Naša naloga je, s fotografijo, skozi najpomembnejše človeško čutilo – oko, vzdramiti emocije in zapečatiti podobo v vaš večni spomin.

Eden največjih slikarjev in inovatorjev svoje dobe, Leonardo Da Vinci, je nekoč zapisal, da dober slikar ni tisti, ki zna perfektno slikati samo portrete, ampak tisti, ki zna poleg tega slikati tudi krajine, tihožitja in hkrati vse kar si zada, oziroma mu je naročeno. Pri blagoni znamki Piqant se ravnamo po Da Vincijevi filozofiji in skušamo pokrivati vse spektre fotografije.

Blagovna znamka Piqant na trgu konkurira že več kot 6 let in deluje na temeljih podjetja A&B Turizem d.o.o., ki obstaja vse od leta 1990. Delujemo na več Evropskih trgih in sodelujemo tako s posamezniki ali z manjšimi podjetji, kot tudi z globalnimi korporacijami. Le nekaj naših naročnikov, ki nam zaupajo: