Viktoria+Konstantin

Bled, Slovenija

Bled. Verjetno najbolj priljubljen slovenski kraj za poroke. Neokrnjena narava neskončnih gozdov ob vznožju mogočnih Julijskih Alp.

Viktoria in Konstantin prihajata iz Izraela, kjer vladata vročina in pesek. Svež gorski zrak, žuborenje voda in svilnata gladina jezer, so za njiju neskončno bogastvo. Zamislila sta si majhno poroko v ožjem družinskem krogu in nato pobeg v naravo.

Nastanjena sta bila v hotelu Jadran, katerega fasada daje vtis, da ga je prevzela narava. Prizor je naravnosti kot iz risanih filmov. Prav tako je razgled iz najvišjega nadstropja absolutno teoretičen.

Sprehod ob jezeru, do rustikalne poročne dvorane, je tako prijeten, da si Viktoria in Konstantin želita, da se ne bi nikdar končal. Po obredu in šampanjcu na terasi pa se odpravimo proti Bohinju.

Bohinjsko jezero je naše največje stalno jezero, ki ga napaja Sava Bohinjka. Celotno območje nudi neskončno možnosti za nepozabne trenutke in fotografije. Viktorija in Konstantin sta bila polna energije in ni jima bilo težko iti niti v ledeno mrzlo jezero 🙂