Tjaša & Matic

Tri lučke, Slovenija

Tjaša in Matic sta najini stalni stranki. Že od takrat, ko je bil njun sin Mart še v trebuhu, redno prihajajo na družinska fotografiranja. Nekaj njihovih slik boste našli tukaj.

Hkrati pa sodelujemo tudi poslovno. Matic Močnik je namreč izhaja iz zlatarske družine. Zlatarstvo Močnik je ena najbolj znanih zlatarn pri nas in mimo najinega fotoaparata je šlo že na stotine prstanov, verižic in uhanov. Nekaj primerov si lahko ogledate v portfoliu produktne in reklamne fotografije.

Med pripravami je Matic Tjaši poslal ročno narejeno ogrlico, Tjaša pa mu je vrnila z uro. Tudi prstane je Matic naredil sam. Za Tjašo so ostali skrivnost do trenutka, ko ji ga je Matic nataknil na prstanec. In lahko vam povem, da je bil ta prstan res poseben. Narejen iz platine in posut z diamanti, pa vendar zamišljen do zadnje drobne podrobnosti.

Tri lučke so danes že dobro poznana poročna lokacija. Iz infinity poola se razprostira krasen razgled na z vinskimi trtami obdano Dolenjsko, ki ponuja veliko možnosti za razgibano fotografiranje mladoporočencov. Slovi po izredno dobri hrani in kvalitetnih apartmajih, kjer so priprave na poroko za fotografa res užitek. In na koncu dneva, Tri lučke upravičijo ves svoj sloves.

Tjaši in Maticu se vidi, da sta zaljubljena do ušes. In samo zaljubljenim parom je lahko najpomembnejši dan v življenju hkrati najlepši 🙂