Loredana+Mirko

Trakošćani – Hrvaška

Loredana in Mirko sta si zamislila kraljevsko poroko. Razkošna graščina Trakošćan omogoča ambient po njunih merilih. Do odlično ohranjenega gradu, v katerem je ogromno muzejskih soban, nas popelje cesta, ki se vije okrog griča. Objekt pravzaprav služi protokolarnim namenom Republike Hrvaške, saj vanj nastanejo gostujoče predsednike in veljake.

Čez cesto je krasen hotel v katerem so potekale priprave in kasneje tudi poročno slavje, prav tako pa so tam prenočili svatje. Vsekakor pa ni bila lokacija edino, kar je bilo tisti dan kraljevskega. Mirko je imel oblečeno Royal blue obleko, Loredana pa visoko, elegantno pričesko s tiaro.

Na grad se je pripeljala z belim, letnik ’30 old timerjem in zasijala v svoji ročno izdelani poročni obleki, ki jo je spremljala melodija violine. Po obredu smo si vzeli čas za fotografiranje po grajskih sobanah, stolpu in v času najlepše svetlobe, še ob jezeru, ki leži pod gradom.

Slow food večerja je bila postrežena v belih rokavicah in strasten tango Mirkota in Loredane je otvoril plesišče, za katerega je skrbel DJ Matthew Z. Na terasi so se mešali cocktaili, v dvorani pa se je točilo persionalizirano Kraljevo vino – refošk in Kraljičina – malvazija. Preden pa smo zapustili kraljevo slavje, smo vsem svatom natisnili zahvalnice, ki smo jih z vsakim posebej in mladoporočencema posneli v photo boothu.