Zala+David

Zala+David

Tri lučke, Slovenija

 

Zala in David sta se odločila tudi za naše poročno ličenje. Vedno je na pripravah boljše vzdušje, če se makeup artist in fotograf poznata, kaj šele če sta sodelavca ali celo prijatelja 🙂

 

Poroka je potekala na objektu Tri lučke, v Sremiču nad Krškim. Lokacija s prekrasnim razgledom nudi še mnogo drugih lokacij za fotografiranje mladoporočencev. Vinsko trto, gozdiček in nenazadnje neskončni bazen (infinity pool).

 

Vsekakor pa se vse začne pri pripravah. Sobe in apartmaji so kot nalašč narejeni za fotografiranje poročnih priprav, saj dovoljujejo kontroliranje svetlobe tako fotografu kot tudi maskerju.

 

Poročni obred poteka na leseni ploščadi, ki je postavljena nad previsom in ker je v zraku, daje nekakšen pravljični občutek. Zala in David sta s poročnim obredom za las ušla nenapovedani nevihti in velika škoda bi bila, da bi se poročila v notranjih prostorih.

 

In ker po dežju vedno posije sonce, se je lahko poročno slavje ob divjih ritmih in pisanih lučeh DJ Yocota, pozno v noč nadaljevalo na terasi, od koder so lahko svatje po razrezu torte skočili v bazen na nočno kopanje 🙂