Špela+Darko

Špela+Darko

Galerija Repanšek, Slovenija

 

Bilo je julija leta 2015, ena naših prvih resnejših porok. Špelo in Darkota smo poznali iz mnogih swing večerov ter festivalov na katerih smo fotografirali in ker sta bila našim fotoaparatom že znana, smo z veseljem sprejeli izziv 🙂

 

Za svoj poročni prostor sta si izbrala čudovito posestvo Galerije Repanšek, v bljižini Volčjega potoka. Poročni obred na prostem, velik kres ob razrezu torte in vintage dress code – skromna poroka po besedah Špele in Darkota.

 

Potem pa sta začela dodajati k programu: starinski avto za Špelin prihod, koncert skupine Carpe Diem in Six Pack Čukurja, nastop pevke Maje Založnik, stand-up Tina Vodopivca, pripeljala sta celo duhovnika iz Berlina itd..

 

Takšna poroka je kar na enkrat zahtevala vse detajle v vintage stilu, zato sta na Špela in Darko zadala nov izziv. Oglejte si kakšna vabila, sedežni red, zahvalnice in celo logo njune poroke, ki je krasil mize, smo jima izdelali. Jasno je tudi fotoknjiga bila oblikovana v enakem dizajnu.

 

Špela in Darko sta še danes naši zadovoljni stranki, saj fotografiramo njune otroke ter družinske dogodke in kar je še lepše, postali smo celo prijatelji 🙂