Nives+Jernej

Nives+Jernej

Vinski dvor Deu

 

Ko smo se z Nives in Jernejem dobili na sestanku, smo se takoj zaljubili v njen nagajiv pogled in v njegovo karizmatično brado 🙂 Želela sta si moderno poroko s klasičnim pridihom, zato sta se odločila za poročni objekt Vinski dvor Deu, v Mokronogu.

 

Odločila sta se za priprave vsak na svojem domu, da bi se lahko na Vinski dvor Deu pripeljala vsak v svojem old timerju.  Takšne priprave za nas predstavljajo določen logistični izziv, saj v primeru enega fotografa, mora le ta uskladiti fotografiranje in pot do obeh mladoporočencev. Po drugi strani pa raznolikost dveh različnih okolij obogati poročno zgodbo.

 

Lokacija nudi prekrasen razgled na okoliške griče, prav tako pa smo se lahko fotografirali v vinskih trtah, ki so na posestvu. Še posebej dobrodošel je bil nepokošen travnik z idiličnim dvorcem v ozadju, kjer sta se mladoporočenca pred kamero res izkazala.

 

Na poroki sta Nives in Jernej poskrbela za domala vse detajle. Dekoracija je bila zelo osebna in z gotovostjo lahko trdimo, da je bilo zadoščeno vsem gurmanskim okusom. Svatje so si lahko na terasi postregli celo s cigarami, ob torti pa so se zaiskrile prskalice. Za zabavo do jutra je skrbel DJ Tito in verjamemo, da je zabava presegla pričakovanja tudi po tem, ko je nevesta z zavezanimi očmi predala šopek.